Contact

image007

Culinaire hoogstandjes gepresenteerd als een verrassing,

dat is de specialiteit van Kookpunt.

We zetten onze creativiteit graag voor u in.

slider6
Slider
Slider
slider6901

Kookpunt is gespecialiseerd in catering, homecooking, foodstyling
en conceptontwikkeling en werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

Jurgen is creatief en vernieuwend en zet zijn culinaire talent in voor veel verschillende klanten. Hij voelt de wensen van
zijn opdrachtgevers goed aan, is gewend om te improviseren en blijft verrassen met kwaliteit en mooie presentatie.

Vragen?

Graag beantwoorden wij uw vragen. Neemt u vrijblijvend contact op met ons via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl

Contactgegevens

Kookpunt
Jurgen van der Steen
Burgemeester Canterslaan 87
5062 ET Oisterwijk

06- 27 138 738
info@kookpunt-oisterwijk.nl

KvK 18084855

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw email

Uw bericht

Jurgen van der Steen

Jurgen Kookpunt
Freelance & Interim

Graag stel ik me aan u voor
Jurgen van der Steen, de man achter Kookpunt. Ik geniet van het succes van mooie concepten. Ik zal er dus alles aan doen om uw organisatie en uw medewerkers te laten stralen.

Ik geloof in de kracht van een goed en gemotiveerd team. Ik ben een mensen-mens, een teamplayer en werk graag samen met u en uw team aan de oplossing van uw vraagstuk. Samen, want ik ben ervan overtuigd dat brede draagkracht onmisbaar is in optimalisatietrajecten.

Ik denk mee over uw conceptidee en schuw de werkvloer niet. Het beste advies krijgt u toch van iemand die weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Door mijn verschillende functies ken ik de horecamarkt als geen ander en ben ik bekend met zowel de culinaire als de logistieke en inkoopprocessen.

Loopbaan
Mijn liefde voor koken en de horeca had ik al op de basisschool. Niet vreemd, want mijn oma en vader zijn beiden werkzaam geweest in de horeca. Nadat ik succesvol het SVH leerlingstelsel had doorlopen, kwam ik als vanzelf in de horeca terecht. Ruim 24 jaar werkte ik in verschillende horecazaken in binnen- en buitenland. Niets binnen de horeca is mij vreemd: van catering tot pretpark en van diverse (sterren)restaurants in Nederland tot een driesterrensterrenrestaurant in Frankrijk. Ook heb ik diverse malen gouden medailles verdiend tijdens kookwedstrijden in binnen- en buitenland.

Rond 2004 kwam ik in aanraking met kookclubjes en het verzorgen van thuisdiners. Zo groeide het verlangen om voor mezelf te beginnen. In 2006 startte ik met Kookpunt, naast mijn vaste baan. Sinds 1 januari 2010 richt ik mij volledig op Kookpunt.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak en hoor met welke oplossingen Kookpunt u van dienst kan zijn.

Bekijk ook mijn volledige LinkedIn profiel

Volg mij op Twitter

Like ons op Facebook