Een gerecht er goed en lekker uit laten zien, is een vak apart. Een vak dat Kookpunt als geen ander beheerst.
Vele bedrijven in de foodsector wisten ons al te vinden om te helpen bij de presentatie van hun foodproducten.

De voordelen

Kookpunts chef-kok Jurgen maakt graag een kunstwerk van zijn ingrediënten. Met zijn improvisatietalent is hij in staat om uw opdracht te vertalen naar een verrassend resultaat, ook wanneer er veel voorwaarden zijn om rekening mee te houden. Jurgen is flexibel, representatief en creatief en bedenkt iedere keer weer een nieuwe manier om iets te presenteren.

Project: Aceera

Een receptenboek voor het Nederlandse Asperge Centrum heeft natuurlijk aansprekende foto’s nodig. De recepten uit het boek werden door Jurgen bereid en op een smakelijke manier gepresenteerd voordat ze gefotografeerd werden.

Mede door de mooi gepresenteerde gerechten is ons magazine een gewild exemplaar bij consumenten én vele bedrijven uit de keten.

Bart Benders – Projectmanager Aceera – Nederlands Asperge Centrum

Project: Carl Siegert

Deze broodproducent liet zijn producten graag smakelijk fotograferen. Jurgen bedacht een gerecht dat goed past bij het brood, bereidde dit en zorgde voor een smakelijke presentatie.

Jurgen is creatief, flexibel, heeft warenkennis en schakelt snel. Hij denkt met de opdrachtgever mee en denkt out of the box. Jurgen is makkelijk in het omgaan met mensen bij bijvoorbeeld fotoshoots waarbij meerdere partijen zijn betrokken.

Carl Siegert – Eigenaar carlsiegert.com

Project: Bonduelle

Deze fabrikant van groenten wilde een nieuw product introduceren bij inkopers van retailbedrijven. Jurgen maakte met de Bonduelle producten culinaire hoogstandjes die tong- en oogstrelend waren. Bovendien zette hij zijn culinaire kennis in om het verkoopverhaal te ondersteunen.

Mede door de inzet van Kookpunt, hebben we de inkopers kunnen overtuigen van onze culinaire innovatie en heeft men onze producten op schap genomen.

Tamara Schuitvlot – Marketing Director Retail Benelux at Bonduelle

Jurgen is representatief en een uitstekende improviseerder.
Met de ondersteuning van Jurgen tijdens onze introductiegesprekken hebben we het steeds meer over de toegevoegde waarde van deze producten dan over de prijs!

Henk uit het Broek – Sales Manager Bonduelle Retail Nederland

Meer referenties…