Ook werkzaamheden als freelance kok of horecamanager neemt Kookpunt u graag uit handen.
Voor een restaurant, cateraar of welk bedrijf dan ook op het gebied van voeding.
Voor kleine of grote projecten, voor één dag of een langere periode.

Freelance & Interim

De voordelen

Jurgen, het creatieve brein achter Kookpunt, heeft maar een korte inwerktijd nodig. Zich aanpassen aan een nieuw team of een nieuwe situatie is voor hem geen enkel probleem. Hij heeft een groot improvisatietalent en veel ervaring met het aansturen van een team.

Interim opdrachten

Kookpunt voert ook interim opdrachten uit op het gebied van coachen en leidinggeven in de food en horeca branche. Bijvoorbeeld voor het inwerken van een team zoals bij Hema en Madurodam. Of voor het veranderen van de mindset van een team medewerkers, voor teambuilding of voor troubleshooting. Voor het uitleggen van recepturen en het bijbrengen van warenkennis of om prestaties te verbeteren op de werkvloer. Jurgen is geduldig en vriendelijk en weet met zijn enthousiasme mensen erg te motiveren.