Een chef-kok die in uw eigen keuken een meesterlijk maal bereidt voor uw gasten.
Dat moet u een keer meemaken! En wie wil, mag meehelpen.

Wij maken het mogelijk

Kookpunt beheerst als geen ander de kunst van het culinaire verwennen. Een lunch, diner of walking dinner, een fantastische smaaksensatie gecreëerd bij u thuis, op kantoor of op locatie, met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt.

Kookpunt heeft al veel mensen verbaasd: ‘uit mijn eigen keuken komt ineens een luxe zesgangendiner voor 30 personen’! We bereiden ook borrelhapjes, fingerfood, een foodsharing, of wat u maar wilt. Ook een kookworkshop, kookdemonstratie of masterclass verzorgen we graag. En als uw eigen keuken het aantal personen niet aankan, richten we desnoods de keuken professioneel in.

Lunches en diners worden geserveerd voor minimaal 6 personen. Walking dinners en kleine hapjes worden geserveerd voor groepen vanaf 10 personen.

Wat kunt u verwachten?

Als eerste verneemt Kookpunt graag uw wensen en doet op basis daarvan verschillende suggesties met prijzen. We hanteren geen vaste prijzen maar maken een maatwerk offerte, passend bij uw wensen.

Als uw keuze is gemaakt, bezoekt chef-kok Jurgen u thuis of op locatie. Jurgen bespreekt met u de aankleding, de keukenuitrusting en de overige mogelijkheden. Naast het aankleden van uw tafels en het bereiden van het eten, kan één van onze gastvrouwen of -heren uw gerechten serveren en de drank schenken.

Indien u dat wenst, neemt Kookpunt u al het werk uit handen zodat u al uw aandacht kunt geven aan uw gasten. Uiteraard laat Kookpunt uw keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

Project: kookworkshop Bottelroos Bed & Breakfast

In deze groepsaccommodatie worden regelmatig teambuildingsessies gedaan voor bedrijven. Kookpunt wordt dan ingeschakeld voor een kookworkshop. Samen met de coach bepalen we het menu. Tijdens het koken geven we uitleg en helpen we de deelnemers een heerlijk gerecht te bereiden. Zo leren zij elkaar beter kennen in een gemoedelijke sfeer. Iedereen krijgt alle recepturen mee naar huis, om de kookkunsten zelf nog een keer te herhalen en terug te denken aan die gezellige bijeenkomst. Succes verzekerd!

We zochten naar een partner om gezamenlijk een beleving te kunnen presenteren. Die vonden we in Jurgen (Kookpunt): flexibel, kwaliteit, gezelligheid, sfeer en uiteraard heerlijk eten en drinken!

Bottelroos Bed & Breakfast

Overige referenties:

Mijn feest werd een culinaire belevenis voor mijn gasten. Een staaltje uitstekend maatwerk en meedenken met de gastvrouw!

Carly

Jurgen is flexibel en creatief, luistert goed en vult aan. De avond was voor allen heel interactief. Ons huis was omgetoverd in een driesterrenrestaurant met dito kok!

Herman Vismans

Meer referenties…