In onze kookstudio bent u welkom voor een kookworkshop of kookles.
Samen werken aan een culinair menu brengt mensen dichter bij elkaar!

Kookworkshops en kookles

Kookpunt biedt een culinaire middag of avond die gezellig én leerzaam is. U kunt regelmatig komen met een vaste kookclub, maar ook voor een eenmalig feest bent u van harte welkom.

Een avondje actief rond het fornuis met vrienden of familie, een tapasavond of een workshop met een ander thema: alles is mogelijk. Ook zakelijk kunt u bij Kookpunt terecht: met collega’s samenwerken aan een ander doel dan gebruikelijk is goed voor de teamspirit!

Wat kunt u verwachten?

Onze chef-kok geeft een duidelijke, begrijpelijke uitleg van de gerechten die gemaakt gaan worden. Vervolgens bent u met een aantal mensen verantwoordelijk voor een gerecht, dat u onder begeleiding gaat bereiden. Daarna gaat u met uw tafelgenoten genieten van al het heerlijks dat jullie gemaakt hebben, met bijpassende wijnen. U zult versteld staan waartoe u in staat bent!

De recepturen van het bereide menu mag u meenemen naar huis. Alles staat omschreven in begrijpelijke taal, zodat u het thuis in alle rust nog eens kunt koken.

Kookpunt kookt met eerlijke producten en maakt gebruik van wat de seizoenen te bieden hebben.

Sfeervolle kookstudio

Kookpunt heeft een eigen kookstudio, die speciaal ingericht is om met een groep comfortabel te kunnen werken. In het voormalige winkelpand van Slagerij Van Oirschot (Burgemeester Canterslaan 87 in Oisterwijk) hebben we een huiselijke sfeer gecreëerd. De comfortabele zitbank en de robuuste eettafel bieden plaats voor een groot aantal kookfanaten. Loop gerust eens binnen om te kijken!

Wilt u meer weten?

Hebt u interesse in een kookworkshop of kookles? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl. We leggen u graag de mogelijkheden uit en bieden u een prijs op maat.

U kunt de kookworkshop ook laten plaatsvinden op een andere locatie, zoals thuis of op kantoor. Lees hier meer over zo’n homecooking en over catering.

Nieuw: combinatie met Escaperoom

Combineer een kookworkshop bij Kookpunt met een bezoek aan EscapeRoom KVL! De ideale invulling voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuk dagje uit.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden:
Een voorbeeld van een mogelijke invullling kan zijn:

  • Deelname aan de EscapeRoom
  • Een glas bubbels bij ontvangst in de kookstudio
  • Een uitgebreid menu
  • Een passende wijn bij ieder gerecht
  • Koffie of thee na.

Zowel Kookpunt als de EscapeRoom KVL liggen op loopafstand van treinstation Oisterwijk.

De kok had zich gedegen voorbereid, bleef zeer rustig en behield overzicht. Zeer gezellige sfeer. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is top. Het menu dat we gemaakt hebben, is al gebruikt bij diverse gelegenheden!

Bart Kleintjes

Meer referenties…