Conceptontwikkeling

logo_bp@2xKookpunt kan je op het gebied van nieuwe smaken en creativiteit zeker verder helpen. Jurgen van Kookpunt helpt ons om recepturen te ontwikkelen voor onze Wild Bean Cafe Formule. Hij kan zijn volledige creativiteit kwijt in de receptuur. Die vertalen we vervolgens samen naar een perfecte commerciële receptuur die ons helpt te onderscheiden van andere on the go formules.

Food Service Manager (Wild Bean Cafe) – BP Nederland

Foodstyling

logo_siegert@2xKookpunt maakt gerechtjes van onze producten, om klanten op onze site te inspireren. Jurgen is creatief, flexibel, heeft warenkennis en schakelt snel. Hij denkt met de opdrachtgever mee en denkt out of the box. Jurgen is makkelijk in het omgaan met mensen wat voor mij erg belangrijk is bij bijvoorbeeld fotoshoots waarbij meerdere partijen zijn betrokken.

Ik zou Jurgen zeker aanbevelen, mede door zijn veelzijdigheid en klantgericht zijn.

Carl Siegert – Eigenaar carlsiegert.com

Foodstyling

Bij de introductie van ´groenten met kruiden in pot´ voor de Belgische retailmarkt wilden we ons product op een ludieke, smakelijk manier presenteren. De bedoeling was om de inkopers van de retailers in België te verrassen met smaak, producten en gerechten. Zodat zij overtuigd zouden zijn om het op schap te nemen.

Mede door de inzet van Kookpunt, hebben we de inkopers kunnen overtuigen van deze culinaire innovatie en heeft men de producten op schap genomen.

De sterkste punten van Kookpunt zijn toegankelijkheid, flexibiliteit en gastvrijheid! Kookpunt denkt mee met het concept of proces. Men luistert goed, denkt mee en zet het om in smakelijke gerechten. Daarnaast toont Kookpunt eigen initiatief. Altijd wordt wel eerst getoetst of dit wel bij het concept of proces past.

Wij zouden Kookpunt zeker aanbevelen. Jurgen van Kookpunt is een vlotte, culinaire vakman. Wil je hem inzetten om je product kracht bij te zetten, dan ben je bij Kookpunt aan het juiste adres!

Tamara Schuitvlot – Marketing Director Retail Benelux at Bonduelle

Foodstyling

Kookpunt met Jurgen van der Steen is prima in te huren bij een productdemonstratie of kookdemonstratie op hoofdkantoorniveau in de foodsector.

Jurgen vervult zijn rol op de achtergrond en weet uitstekend in te schatten wanneer product of bereidingswijze relevant wordt in een zakelijke meeting.

Daarnaast is Jurgen representatief en een uitstekende improviseerder.

Met de ondersteuning van Jurgen tijdens onze introductiegesprekken hebben we het steeds meer over de toegevoegde waarde van deze producten dan over de prijs!

Henk uit het Broek – Sales Manager Bonduelle Retail Nederland

Foodstyling

logo_nac@2xVoor de promotie van asperges heeft Kookpunt workshops en kookdemo’s verzorgd tijdens foodevents. Kookpunt bleek een goede partij om samen met een aspergeteler een stand tot leven te brengen.

Voor onze campagne ‘Proef de lente!’ maken wij jaarlijks een magazine. Voor de derde editie hebben we er weer voor gekozen de recepten door Jurgen te laten bereiden. Mede door de mooie gerechten is dit magazine een gewild exemplaar bij consumenten én vele bedrijven uit de keten.

Jurgen is enthousiast, proactief, flexibel, innovatief en prettig in de omgang en daarom werken wij al jaren graag met hem samen.

Bart Benders – Projectmanager Aceera – www.aspergecentrum.nl

Kookworkshop

Voor de familiedag moest ondergetekende iets organiseren. Het werd een kookworkshop voor 25 personen. Een viergangenmenu samenstellen met Jurgen was geen enkel probleem. Hij zorgt voor alles. Iedereen kwam aan zijn of haar trekken wat de kooksessie betrof en daarna hadden we een gezellig diner.

Alle deelnemers waren erg enthousiast. Wij hebben een erg gezellige kookworkshop gehad en prima gegeten. Iedereen vond het een zeer geslaagde dag. Dit heb ik dus ook te danken aan Kookpunt.

Sterke punten van Kookpunt: Een kok die zich gedegen voorbereid op zijn opdracht. Blijft zeer rustig en behoudt overzicht. Mensen die niet kunnen koken, stimuleert hij om toch serieus hun taken uit te voeren. Dit alles in een zeer gezellige sfeer. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is top.

Het menu dat we toen gemaakt hebben, is al gebruikt bij diverse gelegenheden. Een beter compliment kun je niet krijgen!

Bart Kleintjes

Homecooking

Kookpunt biedt ons in de persoon van Jurgen een privé kok op locatie die er voor zorgt dat onze klanten kwalitatief maatwerk krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Maatwerk in de zin van heerlijk eten waar onze klanten zoveel als zij zelf willen, kunnen deelnemen aan de bereiding. Eten op niveau met sortiment van heerlijke wijnen, zo maken we eten en drinken tot een beleving. We zochten naar een partner om gezamenlijk die beleving te kunnen presenteren. Die hebben we gevonden in Jurgen (Kookpunt): flexibel, kwaliteit, gezelligheid, sfeer en uiteraard heerlijk eten en drinken zijn kernwoorden passend bij Kookpunt.

Bottelroos Bed & Breakfast

Catering

Wij trouwden in mei en wilden graag een mooie lunch en familiediner onder de overstek van onze verbouwde monumentale boerderij. Een diner dat met zorg en aandacht zou zijn bereid en van een ander niveau dan de ‘standaard’ cateraar. Via via kwamen wij in contact met Jurgen. Hij begreep direct wat wij bedoelden en stelde in een handomdraai met ons een mooi menu samen. Jurgen is iemand die je het vertrouwen geeft dat het allemaal goed komt en dat blijkt later dan ook zo te zijn.

Op de dag zelf was alles perfect geregeld. Jurgen en zijn medewerkers hadden de regie prima in handen en het ging allemaal erg relaxed. Hij heeft ons werkelijk ontzorgd!

Wij denken nog steeds met plezier terug aan de mooie dag en zijn Kookpunt erg dankbaar voor de goede zorgen!

Lucas Polman

Catering

logo_vervoortWe bellen Jurgen altijd voor bijzondere evenementen in onze showroom. Die hebben we vrij vaak en dan willen we nieuwe en bestaande relaties wel iedere keer verrassen, ook op het gebied van eten. Zoiets hoort natuurlijk bij onze invulling van gastvrijheid.

Jurgen is er origineel en enthousiast in. Hij komt met nieuwe manieren van presenteren en bijzondere gerechtjes. Van relaties en klanten krijgen we het terug; dat het zo lekker was, goed verzorgd of dat het er zo leuk uit zag.

Maicol van den Oetelaar – Vervoort Meubelen B.V.

Catering

Jurgen is ons aanbevolen door een goede kennis die zelf kok is. Samen met een aantal anderen hebben wij hem uitgenodigd om over de catering op ons huwelijk te praten. Niet alleen bleek Jurgen een uiterst vriendelijk, enthousiast en kundig persoon, de offerte was ook heel netjes.

Jurgen heeft de gehele organisatie van het feest, inclusief het facilitaire gedeelte (zoals tenthuur, generator, toiletten) op zich genomen alsook de catering bij de kerk. Jurgen en zijn vrouw hebben met hun zeer klantgerichte benadering en culinaire hoogstandjes onze mooiste dag mogelijk gemaakt.

Ik heb Kookpunt reeds aan meerdere mensen voorgesteld en zal dat zonder meer nogmaals doen. Jurgen, nogmaals enorm bedankt voor de perfecte dag die jij voor ons hebt geregeld!

Rutger en Charlotte Hesselmans

Catering

Wij raden regelmatig anderen aan om Kookpunt in te schakelen: zij bieden je de mogelijkheid om op basis van je eigen wensen een perfecte culinair feest samen te stellen.

Kookpunt organiseerde een persoonlijk diner in besloten sfeer op locatie en daarnaast de catering voor ons tuinfeest ter gelegenheid van onze bruiloft. Wij hebben onze wensen doorgegeven en daar werd tot in de puntjes rekening mee gehouden. Op deze manier is het onze dag geworden zonder dat we ons ergens zorgen over te hoefden te maken. Het werd een bruiloft en feest om nooit te vergeten! Bedankt Jurgen!

Bram en Janneke Kersten

Homecooking

Ik heb Kookpunt ingeschakeld voor de catering op mijn 50ste verjaardagsfeest in een theater in Nijmegen (125 gasten). Dit is erg goed bevallen. Behalve dat er in het theater een kookeiland werd gebouwd (zag er leuk uit en rook heerlijk) waren de hapjes zeer smakelijk en werden ze op een ontzettend leuke en creatieve manier gepresenteerd. Mijn feest werd daardoor ook een culinaire belevenis voor mijn gasten. Bijzonder ook hoe weinig voorzieningen nodig waren om toch een compleet kookeiland in een theater te bouwen. Een staaltje uitstekend maatwerk en meedenken met (in dit geval) de gastvrouw! Kortom: ik kan iedereen Kookpunt aanraden als u behalve de tong, ook de neus en het oog graag gestreeld wil hebben op uw party.
Carly

Homecooking

Een tijdje worstelden wij met de vraag: hoe vieren we mijn verjaardag ‘om nooit te vergeten’? Aangezien wij van lekker eten en drinken houden, kwamen wij bij Jurgen uit. Na gezamenlijk met hem diverse opties te hebben doorgenomen, viel ons zijn flexibiliteit en creativiteit op. Goed luisteren en leuk aanvullen op de eigen wensen. Dat beloofde wat! Zo had Jurgen het idee om samen met de feestvierders bepaalde gerechten ‘af te maken’. Dit bleek een schot in de roos want zo werd de avond voor allen heel interactief en kreeg je niet zo’n ‘standaard’ diner.
Voor bijna 30 man werd er heerlijk gekookt en gegeten. Ons huis was omgetoverd in een driesterrenrestaurant met dito kok! Jurgen regelde ook de ober, een echte aanwinst voor de avond die ook perfect de sfeer aanvoelde.

Voor ons dus maar een conclusie mogelijk: Kookpunt (Jurgen) raden wij ten zeerste aan!
Herman Vismans

Homecooking

logo_Regina-Coeli@2xWij hebben gebruik gemaakt van de deskundigheid en de creativiteit van Kookpunt bij verschillende thema-activiteiten voor de medewerkers van Regina Coeli. De invulling van de thema’s (in dit geval een Asperge-event en een Azië feest) zijn met vakmanschap gedaan. Persoonlijk heb ik nog plezier van de creatieve gerechtjes en bereidingswijzen van verschillende ingrediënten.

Ook bij andere gelegenheden, waar ik te gast was, heb mogen genieten van de heerlijke, mooi gepresenteerde gerechtjes. Een creatieve invulling van elk thema kan met een gerust hart worden overgelaten aan Kookpunt. Aanrader!

Erika Verlouw – Language Institute Regina Coeli (De Nonnen van Vught)

Homecooking

We hadden het voorrecht om thuis gastheer te mogen zijn voor circa 20 personen. De opdracht aan Kookpunt was om hier culinair invulling aan te geven van A tot Z. Jurgen bleek flexibel en passievol werken te kunnen combineren met heerlijk eten.

Door de fantastische culinaire invulling is unaniem besloten jaarlijks roulerend een restaurant aan huis ervaring te organiseren.

Een aanbeveling voor de tientallen clubjes (BZW, ronde tafel, junior kamer, en dergelijke) die regelmatig gastsprekers hebben en/of op locatie vergaderen: een restaurant aan huis ervaring met Kookpunt is een verrijking voor allen!

Jorn Versteijnen – Versteijnen Logistics