fbpx

21 diner

  • 21 diner

Bespreek jouw wensen

21 DINER: EEN ONVERGETELIJKE AVOND

Een 21 diner is inmiddels een traditie die ver terug gaat. Een bijzondere traditie die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. De jarige stuurt uitnodigingen naar al zijn/haar vriendinnen of vrienden, dispuutsgenoten of teamleden. En het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige ruimte waar alle gasten hun plaats zullen nemen. Ook de tafelstyling is erg belangrijk en uiteraard dat er meerdere exclusieve gangen met gave gerechten worden geserveerd.

21 jaar is bijzonder, tijd voor een 21 diner!!!

21 is een bijzondere leeftijd, want je gaat waarschijnlijk binnenkort je vleugels uitslaan en wordt steeds zelfstandiger! Daarom is een 21 diner een mooi moment om deze fase te markeren. Dus kijk je ouders, nog eens op je allerliefst aan voordat je de grote mensen wereld instapt.

No stress!

Dus wordt er bij jullie binnenkort door iemand de bijzondere leeftijd van 21 jaar bereikt? Laat hem of haar dan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen in het ouderlijk huis voor een 21 diner. En stressen bij het idee dat jullie zelf moeten koken voor zoveel mensen is niet nodig. Want wij stellen samen met jullie een compleet menu samen. Als bekende cateraar in Oisterwijk, Tilburg en omstreken zijn we bekend met dit soort diners. Ouders kunnen dus opgelucht ademhalen en de feestgangers genieten lekker van een avond waarover nog lang wordt nagepraat.

Gestyled en wel!

Ook de aankleding verzorgen wij graag. En extra borden lenen bij de buren is niet nodig: servies, bestek, linnen, kaarsen en bloemen kunnen wij allemaal meenemen. Bovendien hoeft ruzie maken met de printer ook al niet: wij maken desgewenst ook de menu- en naamkaartjes.

Andere locatie?

En is je eigen huis niet geschikt voor het ontvangen van een grotere groep? Ook geen probleem: want onze kookstudio in Oisterwijk leent zich prima voor dit soort gelegenheden. Of we zoeken samen met jou naar een andere locatie. Hoe dan ook zullen we er voor zorgen dat je zoon of dochter een onvergetelijk 21 diner beleven zal.

Voor meer tips; lees onze blog over 21 diners: Blog De etiquette van een 21 diner!