21 diner

  • 21 dinner / Sweet 16

Bespreek jouw wensen

21 DINER: EEN ONVERGETELIJKE AVOND

Een 21 diner is inmiddels een traditie die ver terug gaat. Een bijzondere traditie die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. De jarige stuurt uitnodigingen naar al zijn/haar vriendinnen of vrienden, dispuutsgenoten of teamleden. Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige ruimte waar alle gasten hun plaats zullen nemen. Ook de tafelschikking is erg belangrijk en uiteraard dat er meerdere exclusieve gangen met gave gerechten worden geserveerd.

21 jaar is bijzonder!!!

21 is een bijzondere leeftijd, want je gaat waarschijnlijk binnenkort je vleugels uitslaan en wordt steeds zelfstandiger! Een 21 diner is een mooi moment om deze fase te markeren. Kijk je ouders, voor misschien de laatste keer, nog eens op je allerliefst aan voordat je de grote mensen wereld instapt.

No stress!

Dus bereikt je zoon of dochter binnenkort de bijzondere leeftijd van 21 jaar? Laat hem of haar dan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen in het ouderlijk huis voor een 21 diner. En stressen bij het idee dat je zelf moet koken voor zoveel mensen is niet nodig. Wij stellen samen met jou en de jarige een compleet menu samen. Dus ouders kunnen opgelucht ademhalen en de feestgangers genieten lekker van een avond waarover nog lang wordt nagepraat.

Gestyled en wel!

Ook de aankleding verzorgen wij graag. Extra borden lenen bij de buren is niet nodig: servies, bestek, linnen, kaarsen en bloemen kunnen wij allemaal meenemen. En ruzie maken met de printer hoeft ook al niet: wij maken desgewenst ook de menu- en naamkaartjes.

Andere locatie?

Is je eigen huis niet geschikt voor het ontvangen van een grotere groep? Geen probleem: onze kookstudio in Oisterwijk leent zich prima voor dit soort gelegenheden. Of we zoeken samen met jou naar een andere locatie. Hoe dan ook zullen we er voor zorgen dat je zoon of dochter een onvergetelijk 21 diner beleven zal.