21 dinner / Sweet 16

  • 21 dinner / Sweet 16

21 DINNER / SWEET 16: EEN ONVERGETELIJKE AVOND

Een 21 diner is inmiddels een traditie die ver terug gaat. Een bijzondere traditie die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. De jarige stuurt uitnodigingen naar al zijn/haar vriendinnen of vrienden, dispuutsgenoten of teamleden. Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige ruimte waar alle gasten hun plaats zullen nemen. De tafelschikking is erg belangrijk en meerdere exclusieve gangen zullen worden geserveerd.

Vanaf je 21e levensjaar zijn je ouders niet meer verplicht je financieel te onderhouden en je zou dan financieel zelfstandig moeten zijn. Een 21 diner is dus nog de uitgelezen kans om hiervan te profiteren. Kijk je ouders, voor misschien de laatste keer, nog eens op je allerliefst aan voordat je de grote mensen wereld instapt.

Dus bereikt uw zoon of dochter binnenkort de bijzondere leeftijd van 16 of 21 jaar? Laat hem of haar dan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen in het ouderlijk huis voor een 21 dinner / Sweet 16. Stressen bij het idee dat u zelf moet koken voor zoveel mensen is niet nodig. Wij stellen samen met u en de jarige een compleet menu samen. Ouders kunnen opgelucht ademhalen en de feestgangers genieten lekker van een avond waarover nog lang wordt nagepraat.

Ook de aankleding verzorgen wij graag. Extra borden lenen bij de buren is niet nodig: servies, bestek, linnen, kaarsen en bloemen kunnen wij allemaal meenemen. En ruzie maken met de printer hoeft niet: wij maken desgewenst ook de menu- en naamkaartjes.

Is uw eigen huis niet geschikt voor het ontvangen van een grotere groep? Geen probleem: onze kookstudio in Oisterwijk leent zich prima voor dit soort gelegenheden. Of we zoeken samen met u naar een andere locatie. Hoe dan ook zullen we er voor zorgen dat uw zoon of dochter een onvergetelijk 21 diner of Sweet 16 feest beleven zal.

Wilt u een onbezorgde topavond beleven? Bel dan naar 06 – 27 138 738 of mail naar info@kookpunt-oisterwijk.nl. We denken graag met u mee.