21 dinner / Sweet 16

EEN ONVERGETELIJKE AVOND

Bereikt uw zoon of dochter binnenkort de bijzondere leeftijd van 16 of 21 jaar? Laat hem of haar dan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen in het ouderlijk huis. Stressen bij het idee dat u zelf moet koken voor zoveel mensen is niet nodig. Wij stellen samen met u en de jarige een compleet menu samen. Ouders kunnen opgelucht ademhalen en de feestgangers genieten lekker van een avond waarover nog lang wordt nagepraat.

Ook de aankleding verzorgen wij graag. Extra borden lenen bij de buren is niet nodig: servies, bestek, linnen, kaarsen en bloemen kunnen wij allemaal meenemen. En ruzie maken met de printer hoeft niet: wij maken desgewenst ook de menu- en naamkaartjes.

Is uw eigen huis niet geschikt voor het ontvangen van een grotere groep? Geen probleem: onze kookstudio in Oisterwijk leent zich prima voor dit soort gelegenheden. Of we zoeken samen met u naar een andere locatie.

Wilt u een onbezorgde topavond beleven? Bel dan naar 06 – 27 138 738 of mail naar info@kookpunt-oisterwijk.nl. We denken graag met u mee.