fbpx

Bruiloft / huwelijksfeest

  • Bruiloft Oisterwijk

BRUILOFT / HUWELIJKSFEEST

Jullie bruiloft, jullie huwelijksdag, de mooiste dag van jullie leven! Die moet toch onvergetelijk worden?! En bij een onvergetelijke dag hoort natuurlijk ook fantastisch eten, geserveerd op prachtige serviezen! Want de liefde van de man gaat tenslotte door de maag :). Dus laat jezelf en jullie gasten verwennen met exclusieve catering voor jullie bruiloft en maak van het eten een belangrijk onderdeel van deze bijzondere dag. Ga met ons in gesprek voor geweldig originele catering. Ons streven is om jullie gasten maximaal te laten genieten en het bruidspaar een ontspannen beleving te geven!

Een onvergetelijk dag, met onvergetelijk heerlijk eten!

Voor de meest bijzondere dag van jullie leven mag je best een beetje uitpakken! Houden jullie van lang tafelen en genieten jullie van de meest bijzondere gerechten? Kies dan voor een diner op sterrenniveau. Dat kan bijv. aan lange tafels in een boomgaard, een mooie stretch-tent of een winterbarbecue met alle jullie vrienden en familie. Dat doen we samen met onze fijne gastheren en gastvrouwen, zij maken elk moment onvergetelijk. Wat de locatie ook wordt..we maken alle gerechten dagvers en we bereiden het met veel liefde en passie! Want van prachtig opgemaakte gerechtjes, heerlijke bijpassende wijnen en smaken zal iedereen onder de indruk zijn. Genieten dus!

Van A tot Z!

Als bekende cateraar in Oisterwijk, Tilburg en ver daarbuiten neemt Kookpunt Oisterwijk jullie graag alles uit handen, van bruidstaart en champagne tot decoratie en luxe ingerichte tent. We denken aan de kleinste details, want juist die details maken het verschil. We zorgen dat alles er even prachtig uit ziet. De mogelijkheden zijn echt oneindig, we werken ook samen met professionele weddingplanners! Wij zetten met elkaar jullie wensen om in het perfecte feest waar men nog lang over napraten zal!