fbpx

Wat we doen

Food op locatie

Lekker bij je thuis, in je eigen woonkamer, in de tuin, midden in een weiland of in een oude loods; niets is ons te gek! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op welke locatie dan ook.

Hip, origineel en eigenzinnig. Zo zouden we onze manier van bereiden en presenteren willen omschrijven. Natuurlijk gaat dit in samenspraak met jou!

In onze kookstudio bereiden we het eten voor, om het op locatie verder af te maken. Naast het verzorgen van food, serveren wij ook de drankjes. En ook de aankleding nemen we je graag uit handen.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

Kookworkshop

In onze kookstudio ben je van harte welkom voor een kookworkshop of kookles. Een avondje actief kokkerellen met vrienden of familie, een tapasavond of een workshop met een ander thema: alles is mogelijk. Ook zakelijk kun je bij Kookpunt Oisterwijk terecht.

Koken onder professionele begeleiding en daarna genieten van al het heerlijks dat jullie gemaakt hebben, met bijpassende wijnen. Want samen werken aan een heerlijk eten brengt mensen dichter bij elkaar!

Homecooking

Een chef aan huis! Onze chef-kok bereidt in jouw eigen keuken of op locatie een meesterlijk maal voor je gasten of klanten. Dat kan een diner, lunch of walking dinner zijn. Met een glaasje in je hand kun je gezellig meekijken. Dat moet je toch een keer meemaken!

We hebben al veel mensen verbaasd: ‘uit mijn eigen keuken komt ineens een luxe zesgangendiner voor 30 personen!’. We bereiden ook borrelhapjes, fingerfood, een foodsharing, of wat je maar wilt. Ook een kookdemonstratie of masterclass verzorgen we graag. En als je eigen keuken het aantal personen niet aankan, nemen we zelf een mobiele keuken mee.

Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven! Die moet toch onvergetelijk worden? En bij een onvergetelijke dag hoort een onvergetelijk feest en dus ook fantastisch eten! Want de liefde van de man gaat tenslotte door de maag :). Dus laat jezelf en jullie gasten verwennen met exclusieve catering voor jullie bruiloft en maak van het eten een belangrijk onderdeel van deze bijzondere dag.

Een onvergetelijke dag, met onvergetelijk heerlijk eten!

Voor de meest bijzondere dag van jullie leven mag je best een beetje uitpakken! Houden jullie van lang tafelen en genieten jullie van de meest bijzondere gerechten? Kies dan voor een diner op sterrenniveau. Want van prachtig opgemaakte gerechtjes, heerlijke bijpassende wijnen en smaken zal iedereen onder de indruk zijn. Genieten dus!

Van A tot Z!

We nemen jullie graag alles uit handen, van bruidstaart en champagne tot decoratie en luxe ingerichte tent. De mogelijkheden zijn echt oneindig, we werken ook samen met professionele weddingplanners! Wij zetten met elkaar jullie wensen om in het perfecte feest!

Foodconcepten

Voor zowel bedrijven als particulieren ontwikkelen wij op maat gemaakte foodconcepten. Binnen de eisen van de opdrachtgever bedenken wij en adviseren wij over het te voeren foodbeleid. Indien nodig zorgen we ad interim ook voor de implementatie van het concept. We denken hoe dan ook graag met je mee.

Zoals onze referenties laten zien, waarderen onze klanten dat we creatief en innovatief zijn en dat we goed meedenken met de eisen van onze klant. Kookpunt Oisterwijk wil laten zien dat een betaalbaar concept niet hoeft in te leveren op smaak, kwaliteit en presentatie. Doordat we veel kennis hebben van ingrediënten en leveranciers en veel ervaring met het implementeren van een nieuw concept, geven we heel praktische en meteen toepasbare adviezen.

Verder kunnen we je ondersteunen bij de planning van de inkoop: kan het sneller, voordeliger, of ‘gewoon’ omzetverhogend? Ook maken we de werkschema’s en planning van medewerkers graag efficiënter zodat je medewerkers optimaal kunt benutten.

Freelance opdrachten

Voor een restaurant, cateraar of welk food bedrijf dan ook, werken we graag als freelance kok of horecamanager. Voor kleine of grote projecten, voor één dag of een langere periode.

Jurgen heeft maar een korte inwerktijd nodig. Zich aanpassen aan een nieuw team of een nieuwe situatie is voor hem geen enkel probleem. Hij heeft een groot improvisatietalent en veel ervaring met het aansturen van een team.

Interim opdrachten

Kookpunt Oisterwijk voert ook interim opdrachten uit op het gebied van coachen en leidinggeven in de food en horeca branche. Bijvoorbeeld voor het inwerken van een team zoals bij Hema en Madurodam. Voor het veranderen van de mindset van een team medewerkers. Of voor teambuilding of troubleshooting. Voor het uitleggen van recepturen en het bijbrengen van warenkennis of om prestaties te verbeteren op de werkvloer. Jurgen is geduldig en vriendelijk en weet mensen flink te motiveren met zijn enthousiasme.

Vragen? Laat het ons weten via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl