Wat we doen

Food op locatie

Bij u thuis, in uw woonkamer, in de tuin, midden in een weiland of in een oude loods; niets is ons te gek! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op welke locatie dan ook.

Hip, origineel en eigenzinnig. Zo zouden we onze manier van bereiden en presenteren willen omschrijven. Natuurlijk gaat dit in samenspraak met u, onze opdrachtgever.

In onze kookstudio bereiden we het eten voor, om het op locatie verder af te maken. Naast het verzorgen van food, serveren wij ook de drankjes. En ook de aankleding nemen we u graag uit handen.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

Kookworkshop

In onze kookstudio bent u van harte welkom voor een kookworkshop of kookles. Een avondje actief kokkerellen met vrienden of familie, een tapasavond of een workshop met een ander thema: alles is mogelijk. Ook zakelijk kunt u bij Kookpunt Oisterwijk terecht.

Koken onder professionele begeleiding en daarna genieten van al het heerlijks dat jullie gemaakt hebben, met bijpassende wijnen. Samen werken aan een culinair menu brengt mensen dichter bij elkaar!

Homecooking

Een chef aan huis! Onze chef-kok bereidt in uw eigen keuken of op locatie een meesterlijk maal voor uw gasten of klanten. Dat kan een diner, lunch of walking dinner zijn. Met een glaasje in uw hand kunt u meekijken. Dat moet u een keer meemaken!

We hebben al veel mensen verbaasd: ‘uit mijn eigen keuken komt ineens een luxe zesgangendiner voor 30 personen!’. We bereiden ook borrelhapjes, fingerfood, een foodsharing, of wat u maar wilt. Ook een kookdemonstratie of masterclass verzorgen we graag. En als uw eigen keuken het aantal personen niet aankan, nemen we zelf een mobiele keuken mee.

Foodstyling

Een gerecht er lekker uit laten zien, dat is een vak apart. Een vak dat Kookpunt Oisterwijk als geen ander beheerst. Vele bedrijven in de foodsector wisten ons al te vinden voor de presentatie van hun foodproducten.

Kookpunts chef-kok Jurgen maakt graag een kunstwerk van zijn ingrediënten. Met zijn improvisatietalent is hij in staat om uw opdracht te vertalen naar een verrassend resultaat, ook wanneer er veel voorwaarden zijn om rekening mee te houden. Jurgen is flexibel, representatief en creatief en bedenkt elke keer weer een nieuwe manier om iets te presenteren.

Foodconcepten

Voor zowel bedrijven als particulieren ontwikkelen wij op maat gemaakte foodconcepten. Binnen de eisen van de opdrachtgever bedenken wij en adviseren wij over het te voeren foodbeleid. Indien nodig zorgen we ad interim ook voor de implementatie van het concept. We denken hoe dan ook graag met u mee.

Zoals onze referenties laten zien, waarderen onze klanten dat we creatief en innovatief zijn en dat we goed meedenken met de eisen van onze klant. Kookpunt Oisterwijk wil laten zien dat een betaalbaar concept niet hoeft in te leveren op smaak, kwaliteit en presentatie. Doordat we veel kennis hebben van ingrediënten en leveranciers en veel ervaring met het implementeren van een nieuw concept, geven we heel praktische en meteen toepasbare adviezen.

Verder kunnen we u ondersteunen bij de planning van de inkoop: kan het sneller, voordeliger, of ‘gewoon’ omzetverhogend? Ook maken we uw werkschema’s en planning van medewerkers graag efficiënter zodat u uw medewerkers optimaal kunt benutten.

Freelance opdrachten

Voor een restaurant, cateraar of welk food bedrijf dan ook, werken we graag als freelance kok of horecamanager. Voor kleine of grote projecten, voor één dag of een langere periode.

Jurgen heeft maar een korte inwerktijd nodig. Zich aanpassen aan een nieuw team of een nieuwe situatie is voor hem geen enkel probleem. Hij heeft een groot improvisatietalent en veel ervaring met het aansturen van een team.

Interim opdrachten

Kookpunt Oisterwijk voert ook interim opdrachten uit op het gebied van coachen en leidinggeven in de food en horeca branche. Bijvoorbeeld voor het inwerken van een team zoals bij Hema en Madurodam. Voor het veranderen van de mindset van een team medewerkers. Of voor teambuilding of troubleshooting. Voor het uitleggen van recepturen en het bijbrengen van warenkennis of om prestaties te verbeteren op de werkvloer. Jurgen is geduldig en vriendelijk en weet mensen flink te motiveren met zijn enthousiasme.

Vragen? Laat het ons weten via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl