Luxe barbecue

  • Luxe barbecue

Bespreek met ons je bbq-wensen!

LUXE BARBECUE: WEER EENS WAT ANDERS

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je gasten culinair in de watten wilt leggen. Daarvoor hoef je hen niet mee te nemen naar het chicste restaurant van de omgeving. Want Kookpunt Oisterwijk is in staat om op je eigen locatie een luxe barbecue catering te verzorgen. Tot in de puntjes…

We brengen alles voor je mee!

Regelmatig verzorgen wij luxe barbecue feesten voor bedrijven en particulieren. Het liefst eens anders dan anders! Dus geen standaard barbecue zoals we die allemaal kennen. Nee, we doen het allemaal net wat anders. Nemen een Big Green Egg mee, of de Ofyr en gaan dan lekker in de weer. En dat kan eventueel compleet verzorgd met een ingerichte tent, voorzien van meubilair, passende aankleding, lampionnen en verlichting enz. Ons is echt niks te gek!

Voor ieder wat wils!

Samen met jou kiezen we welke verrassende gerechten wij zullen presenteren. Zoals gezegd, graag anders dan anders. Dus voor de vleesliefhebber bijvoorbeeld stukken groot-gebraad zoals een hele ribeye en voor de visliefhebber gaan we graag aan de slag met kreeft van de grill. Maar zelfs de vegetariër kan genieten van deze bijzondere barbecue. En uiteraard serveren we ook zelfgemaakte salades, heerlijke broodsoorten en bijpassende dips.

Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl. We adviseren je graag.