fbpx

Walking dinner

  • Walking dinner

WALKING DINNER: EEN DYNAMISCHE AVOND

Kookpunt Oisterwijk is geboren uit passie. Met deze passie hebben we de afgelopen jaren al mooie en heerlijke gerechtjes weten te creëren. Als bekende cateraar in Oisterwijk en omstreken hebben we die overheerlijke gerechtjes met regelmaat mogen tonen tijdens walking dinners. Want een compleet diner zonder gebonden te zijn aan een zitplaats aan een tafel, is vaak heel gezellig. Als dit je aanspreekt, dan is een walking dinner de uitkomst! We serveren verschillende kleine gerechtjes, die stuk voor stuk een culinaire beleving en een lust voor het oog zijn. En alle gerechtjes samen vormen een compleet diner!

Gezellig rondscharrelen!

Een walking dinner is op dit moment erg populair bij bedrijfsfeesten, kerstborrels, nieuwjaarsborrels en personeelsuitjes. En ook voor particulieren is het een uitkomst. Want je komt op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, vrienden of familieleden. Zo hoef je niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel te blijven zitten en kun je dus lekker een beetje rondscharrelen :).

Elk gerechtje een andere beleving.

Bij iedere gang worden de gerechtjes op een verschillende manier en op trendy servies aan de gasten geserveerd. Onze fijne gastheren en gastvrouwen zorgen voor een geweldige sfeer tijdens jullie event. Onze culinaire brigade is dagelijks bezig met het bedenken van unieke gerechtjes. Samen met jou kiezen we een goede invulling van de gerechten. Ook voor dieetwensen of allergenen ben je bij ons aan het juiste adres. Want we weten prima welk gerechtje in welk dieet past!