Welkom bij Kookpunt Oisterwijk. Wij staan voor kwaliteit en mooie presentatie, creativiteit en culinair talent. We voelen de wensen van onze opdrachtgevers goed aan, zijn gewend om te improviseren en blijven verrassen.

We zijn altijd bezig met eten. En dat doen we op een bewuste, duurzame manier. We kiezen zo veel mogelijk voor lokale ingrediënten en houden rekening met het milieu.

Jurgen van der Steen

Mijn liefde voor koken en de horeca had ik al op de basisschool. Niet vreemd, want mijn oma en vader zijn beiden werkzaam geweest in de horeca. Nadat ik succesvol het SVH leerlingstelsel had doorlopen, kwam ik als vanzelf in de horeca terecht. Ruim 24 jaar werkte ik in verschillende horecazaken in binnen- en buitenland. Niets binnen de horeca is mij vreemd: van catering tot pretpark en van diverse (sterren)restaurants in Nederland tot een driesterrensterrenrestaurant in Frankrijk. Ook heb ik diverse malen gouden medailles verdiend tijdens kookwedstrijden in binnen- en buitenland.

Rond 2004 kwam ik in aanraking met kookclubs en het verzorgen van thuisdiners. Zo groeide het verlangen om voor mezelf te beginnen. In 2006 startte ik met Kookpunt Oisterwijk, naast mijn vaste baan. Sinds 1 januari 2010 richt ik mij volledig op mijn ons bedrijf: ‘Kookpunt Oisterwijk’ of zoals ik sommige dorpsgenoten weleens hoor zeggen; ‘Het Kookpunt’.

Gastvrouw Cindy

Gastvrouw, manager, rots in de branding, manusje van alles; hoe je het ook noemt: Cindy is onmisbaar voor Kookpunt Oisterwijk. Na de Hotelschool heeft Cindy jarenlang in de horeca gewerkt; gasten in de watten leggen is echt haar passie. Daarnaast is Cindy verantwoordelijk voor de tafelstyling. Ze regelt, organiseert en verzorgt, zodat jij en je gasten een topavond beleven!

Wil je weten met welke oplossingen Kookpunt Oisterwijk je van dienst kan zijn? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak: 06 – 27 138 738. We spreken je graag!

Volg ons op social media!