Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

CATERING

Catering op locatie…dus gezellig bij je thuis, in je eigen woonkamer, in de tuin, midden in een weiland of in een oude loods; niets is ons te gek! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! En bieden geweldige catering in Oisterwijk, Tilburg, Vught, Den Bosch of op welke locatie dan ook. Eigenlijk vinden we hoe gekker, hoe leuker:).

Hippe, originele en eigenzinnige catering, we love it! Zo zouden we onze manier van bereiden en presenteren willen omschrijven. Natuurlijk gaat dit in samenspraak met jou, onze opdrachtgever! Samen gaan we sparren hoe we jouw event onvergetelijk kunnen maken!

In onze kookstudio bereiden we het eten voor, om het op locatie verder af te maken. Naast het verzorgen van food, serveren wij ook de drankjes. En ook de aankleding nemen we je graag uit handen. Uiteraard ruimen we het ook weer keurig op!

Alles wat wij doen is maatwerk, daarom hebben we geen vaste prijzen. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

LUDIEKE PRESENTATIE VAN HEERLIJKE GERECHTEN

Van oesterbar tot barbecue, een driegangendiner of eindeloos tafelen, alles is mogelijk. Wij serveren graag eerlijke producten en werken met verse ingrediënten. Ook vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden. Onze specialiteit is om traditionele gerechten te presenteren op een eigentijdse, aantrekkelijke manier, perfect passend bij de wensen van de opdrachtgever. We kunnen de gerechten ook ter plekke bereiden tijdens een homecooking.

LUXE CATERING

We serveren de gerechten met of zonder drankarrangement, organiseren servies, bestek, glazen, maar ook tafels, stoelen en tafellinnen. Als je wilt, verzorgen we de hele aankleding, natuurlijk passend bij de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Ook professionele bediening kunnen we voor je verzorgen. Het is ons niet vreemd om met een team van 20 personen aanwezig te zijn. We denken praktisch en nemen alles zelf mee om je totaal te ontzorgen. Uiteraard laten we je keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

VAN HEINDE & VERRE

We zijn een bekende cateraar in Oisterwijk, maar we koken en kookten al op vele plekken. Van catering in Tilburg tot in de Ardennen en van catering in Den Bosch tot in Groningen. Niks is ons te gek. Ook in het buitenland hebben we mooie events mogen verzorgen. ‘Ver’ is betrekkelijk, ons is niets te gek!

VOOR ELKE GELEGENHEID PASSENDE CATERING

Een bedrijfsfeest, opening, geslaagd, of gewoon zin in een feestje? Kookpunt Oisterwijk ontzorgt graag bij de organisatie van je feest. We bieden catering in Oisterwijk en ver daar buiten. Wij adviseren bij het maken van de juiste keuzes en gaan op zoek naar de juiste locatie en aankleding. En uiteraard denken we samen na over de culinaire invulling van het geheel! Zoek je dus een originele cateraar in Oisterwijk of daarbuiten? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor je: