Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

CATERING OP LOCATIE

Catering bij u thuis, in uw woonkamer, in de tuin, midden in een weiland of in een oude loods; niets is ons te gek! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op welke locatie dan ook.

Hip, origineel en eigenzinnig. Zo zouden we onze manier van bereiden en presenteren willen omschrijven. Natuurlijk gaat dit in samenspraak met u, onze opdrachtgever.

In onze kookstudio bereiden we het eten voor, om het op locatie verder af te maken. Naast het verzorgen van food, serveren wij ook de drankjes. En ook de aankleding nemen we u graag uit handen.

Alles wat wij doen is maatwerk, daarom hebben we geen vaste prijzen. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

LUDIEKE PRESENTATIE VAN HEERLIJKE GERECHTEN

Van oesterbar tot barbecue, een driegangendiner of eindeloos tafelen, alles is mogelijk. Wij serveren graag eerlijke producten en werken met verse ingrediënten. Ook vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden. Onze specialiteit is om traditionele gerechten te presenteren op een eigentijdse, aantrekkelijke manier, perfect passend bij de wensen van de opdrachtgever. We kunnen de gerechten ook ter plekke bereiden tijdens een homecooking.

LUXE CATERING

We leveren de gerechten met of zonder drankarrangementen, servies, bestek, glazen, maar ook tafels, stoelen en tafellinnen. Als u wilt, verzorgen we de hele aankleding, natuurlijk passend bij de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Ook professionele bediening kunnen we voor u verzorgen. Het is ons niet vreemd om met een team van 20 personen aanwezig te zijn. We denken praktisch en nemen alles zelf mee om u totaal te ontzorgen. Uiteraard laten we uw keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

VOOR ELKE GELEGENHEID

Bedrijfsopening, geslaagd, of gewoon zin in een feestje? Kookpunt Oisterwijk ontzorgt u graag bij de organisatie van uw feest. Wij adviseren bij het maken van de juiste keuzes en gaan op zoek naar de juiste locatie en aankleding. En uiteraard denken we samen na over de culinaire invulling van het geheel!

U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor uw:

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt altijd even bellen naar 06 – 27 138 738 of mailen naar info@kookpunt-oisterwijk.nl. We denken graag met u mee!