Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

CATERING OP LOCATIE

Catering gezellig bij je thuis, in je eigen woonkamer, in de tuin, midden in een weiland of in een oude loods; niets is ons te gek! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op welke locatie dan ook. Eigenlijk vinden we hoe gekker, hoe leuker :).

Hip, origineel en eigenzinnig. Zo zouden we onze manier van bereiden en presenteren willen omschrijven. Natuurlijk gaat dit in samenspraak met jou, onze opdrachtgever! Samen gaan we sparren hoe we jouw event onvergetelijk kunnen maken!

In onze kookstudio bereiden we het eten voor, om het op locatie verder af te maken. Naast het verzorgen van food, serveren wij ook de drankjes. En ook de aankleding nemen we je graag uit handen. Uiteraard ruimen we het ook weer keurig op!

Alles wat wij doen is maatwerk, daarom hebben we geen vaste prijzen. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

LUDIEKE PRESENTATIE VAN HEERLIJKE GERECHTEN

Van oesterbar tot barbecue, een driegangendiner of eindeloos tafelen, alles is mogelijk. Wij serveren graag eerlijke producten en werken met verse ingrediënten. Ook vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden. Onze specialiteit is om traditionele gerechten te presenteren op een eigentijdse, aantrekkelijke manier, perfect passend bij de wensen van de opdrachtgever. We kunnen de gerechten ook ter plekke bereiden tijdens een homecooking.

LUXE CATERING

We leveren de gerechten met of zonder drankarrangement, servies, bestek, glazen, maar ook tafels, stoelen en tafellinnen. Als je wilt, verzorgen we de hele aankleding, natuurlijk passend bij de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Ook professionele bediening kunnen we voor je verzorgen. Het is ons niet vreemd om met een team van 20 personen aanwezig te zijn. We denken praktisch en nemen alles zelf mee om je totaal te ontzorgen. Uiteraard laten we je keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

VOOR ELKE GELEGENHEID

Bedrijfsopening, geslaagd, of gewoon zin in een feestje? Kookpunt Oisterwijk ontzorgt je graag bij de organisatie van uw feest. Wij adviseren bij het maken van de juiste keuzes en gaan op zoek naar de juiste locatie en aankleding. En uiteraard denken we samen na over de culinaire invulling van het geheel!

Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor je: