Een gerecht er goed en lekker uit laten zien, is een vak apart. Een vak dat Kookpunt Oisterwijk als geen ander beheerst.
Vele bedrijven in de foodsector wisten ons al te vinden om te helpen bij de presentatie van hun foodproducten.

De voordelen

Kookpunts chef-kok Jurgen maakt graag een kunstwerk van zijn ingrediënten. Want met zijn improvisatietalent is hij in staat om uw opdracht te vertalen naar een verrassend resultaat. Ook wanneer er veel voorwaarden zijn om rekening mee te houden. En Jurgen is flexibel, representatief en creatief en bedenkt iedere keer weer een nieuwe manier om iets te presenteren.

Foodstyling project: Aceera

Een receptenboek voor het Nederlandse Asperge Centrum heeft natuurlijk aansprekende foto’s nodig. De recepten uit het boek werden door Jurgen bereid en op een smakelijke manier gepresenteerd voordat ze gefotografeerd werden.

Mede door de mooi gepresenteerde gerechten is ons magazine een gewild exemplaar bij consumenten én vele bedrijven uit de keten.

Bart Benders – Projectmanager Aceera – Nederlands Asperge Centrum

Foodstyling project: Carl Siegert

Deze broodproducent liet zijn producten graag smakelijk fotograferen. En Jurgen bedacht een gerecht dat goed past bij het brood, bereidde dit en zorgde voor een smakelijke presentatie.

Jurgen is creatief, flexibel, heeft warenkennis en schakelt snel. Hij denkt met de opdrachtgever mee en denkt out of the box. Bovendien is Jurgen makkelijk in het omgaan met mensen bij bijvoorbeeld fotoshoots waarbij meerdere partijen zijn betrokken.

Carl Siegert – Eigenaar carlsiegert.com

Foodstyling project: Bonduelle

Deze fabrikant van groenten wilde een nieuw product introduceren bij inkopers van retailbedrijven. Dus Jurgen maakte met de Bonduelle producten culinaire hoogstandjes die tong- en oogstrelend waren. Bovendien zette hij zijn culinaire kennis in om het verkoopverhaal te ondersteunen.

Mede door de inzet van Kookpunt Oisterwijk, hebben we de inkopers kunnen overtuigen van onze culinaire innovatie en heeft men onze producten op schap genomen.

Tamara Schuitvlot – Marketing Director Retail Benelux at Bonduelle

Jurgen is representatief en een uitstekende improviseerder.
Met de ondersteuning van Jurgen tijdens onze introductiegesprekken, hebben we het steeds meer over de toegevoegde waarde van deze producten dan over de prijs!

Henk uit het Broek – Sales Manager Bonduelle Retail Nederland

Meer referenties…

Conceptontwikkeling project: Madurodam

Kookpunt Oisterwijk verzorgde de ontwikkeling en implementatie van een vernieuwd horecaconcept. Toen Madurodam haar attractiepark aanpaste, hoorde daar ook een update van hun horecaconcept bij. Jurgen ontwikkelde een nieuw menu dat past bij alle nationaliteiten en religies van de bezoekers van Madurodam. Vervolgens werkte hij gedurende een half jaar als horecamanager en chef-kok in het restaurant, om alle Madurodam-medewerkers te laten kennismaken met de nieuwe foodconcepten. En hen het concept te laten beleven en te leren de recepturen te bereiden en aan te passen naar de seizoenen.

Conceptontwikkeling project: Hema

Kookpunt Oisterwijk verzorgde de implementatie van het nieuwe horecaconcept in Nederland en België. Het nieuwe concept voor geselecteerde vestigingen in Nederland en België werd in een zeer duidelijke handleiding vastgelegd. Op deze manier kan iedere allround Hema-medewerker elk gerecht bereiden. Bovendien werd een ‘wat doe ik als’-handleiding gemaakt met een duidelijke uitleg van de keuken en de koeling.

Conceptontwikkeling project: Floriade

Kookpunt Oisterwijk was verantwoordelijk voor de culinaire invulling van Aceera, Nederlands Asperge Centrum. En Jurgen bedacht het concept achter de zeer verrassende gerechten die Aceera serveerde.

Conceptontwikkeling project: BP

Kookpunt Oisterwijk stelde nieuwe recepturen en belegschema’s samen voor Wild Bean cafe. Want deze recepturen moesten passen binnen de wensen van BP en te bereiden zijn met de producten van de vaste leveranciers. Dus de ontbijt- lunch- en diner- gerelateerde gerechten werden vervolgens vertaald naar belegschema’s in handleidingen. Per gerecht werd met foto’s en in zeer begrijpelijk taalgebruik uitgelegd hoe dit gerecht te bereiden is, ook door medewerkers op hun eerste dag.

Kookpunt Oisterwijk helpt je verder op het gebied van nieuwe smaken en creativiteit. Jurgen van Kookpunt Oisterwijk helpt ons om recepturen te ontwikkelen voor onze Wild Bean Cafe Formule en zet zijn volledige creativiteit hiervoor in. En samen met hem kunnen we ons onderscheiden van andere on the go formules.

BP Nederland

Meer referenties…

Bruiloft / huwelijksfeest tent Tilburg
Catering Oisterwijk
Catering lunch Tilburg