Een chef-kok die in úw keuken een meesterlijk maal bereidt voor uw gasten.

Dat moet u een keer meemaken!

HOMECOOKING: KOK AAN HUIS

Kookpunt Oisterwijk beheerst als geen ander de kunst van het culinaire verwennen. En dus komt onze kok ook graag bij u aan huis. We hebben al veel mensen verbaasd: ‘uit mijn eigen keuken komt ineens een luxe zesgangendiner voor 30 personen!’. Uw homecooking diner wordt een fantastische smaaksensatie. Gecreëerd bij u thuis, op kantoor of op locatie, met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt.

We bereiden ook een lunch, luxe diner, een walking dinner, borrelhapjes, fingerfood, een foodsharing, of wat u maar wilt. Ook een kookdemonstratie of masterclass verzorgen we graag. En als uw eigen keuken het aantal personen niet aankan, nemen we zelf een ‘mobiele keuken’ mee.

Homecooking lunches, diners, walking dinners en hapjes worden geserveerd voor groepen vanaf 10 personen.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Natuurlijk werken we samen: u vertelt uw wensen en ideeën, vervolgens komen wij met verschillende suggesties. We hanteren geen vaste prijzen maar maken een maatwerk offerte, passend bij uw wensen.

Als uw keuze gemaakt is, bezoekt chef-kok Jurgen de locatie. Jurgen bespreekt met u de inrichting en de keukenuitrusting. Ook de aankleding van uw tafels en de eventuele overige aankleding bespreken we samen.

Als u wilt, neemt Kookpunt Oisterwijk u al het werk uit handen zodat u de volledige aandacht aan uw gasten kunt geven. Naast het bereiden van het eten, kunnen we uw gerechten serveren en de drank schenken. Uiteraard laten we uw keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

KOK AAN HUIS

We hebben ervaring met het organiseren van veel verschillende soorten evenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Lunches en diners worden geserveerd voor minimaal 6 personen. Walking dinners en kleine hapjes worden geserveerd voor groepen vanaf 10 personen.

U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om een culinair spektakel te maken van uw:

Samen sparren? Neem contact op via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl