Een chef-kok die in joúw keuken een meesterlijk maal bereidt voor je gasten.

Dat moet je een keer meemaken!

HOMECOOKING: KOK AAN HUIS

Kookpunt Oisterwijk beheerst als geen ander de kunst van het culinaire verwennen. En dus komt onze kok ook graag bij jou aan huis. We hebben al veel mensen verbaasd: ‘uit mijn eigen keuken komt ineens een luxe zesgangendiner voor 30 personen!’. Je homecooking diner wordt een fantastische smaaksensatie. Gecreëerd bij jou thuis, op kantoor of op locatie, met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt.

We bereiden ook een lunch, luxe diner, een walking dinner, borrelhapjes, fingerfood, een foodsharing, of wat je maar wilt. Ook een kookdemonstratie of masterclass verzorgen we graag. En als je eigen keuken het aantal personen niet aankan, nemen we zelf een ‘mobiele keuken’ mee.

Homecooking lunches, diners, walking dinners en hapjes worden geserveerd voor groepen vanaf 10 personen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Natuurlijk werken we samen: jij vertelt je wensen en ideeën, vervolgens komen wij met verschillende suggesties. We hanteren geen vaste prijzen maar maken een maatwerk offerte, passend bij jouw wensen.

Als je keuze gemaakt is, bezoekt chef-kok Jurgen de locatie. We bespreken de inrichting en de keukenuitrusting. Ook de aankleding van de tafels en de eventuele overige aankleding bespreken we samen.

Als je wilt, neemt Kookpunt Oisterwijk je al het werk uit handen zodat je je volledige aandacht aan je gasten kunt geven. Naast het bereiden en serveren van het eten, kunnen we passende dranken schenken. Uiteraard laten we de keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

KOK AAN HUIS

We hebben ervaring met het organiseren van veel verschillende soorten evenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Lunches en diners worden geserveerd voor minimaal 10 personen. Walking dinners en kleine hapjes worden geserveerd voor groepen vanaf 10 personen.

Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om een culinair spektakel te maken van je:

Samen sparren? Neem contact op via 06 – 27 138 738 of info@kookpunt-oisterwijk.nl