In onze kookstudio bent u welkom voor een kookworkshop of kookles.
Samen werken aan een culinair menu brengt mensen dichter bij elkaar!

KOOKWORKSHOP EN KOOKLES

In onze kookstudio bent u van harte welkom voor een kookworkshop of kookles. Een avondje actief kokkerellen met vrienden of familie, een tapasavond of een workshop met een ander thema: alles is mogelijk. Ook zakelijk kunt u bij Kookpunt Oisterwijk terecht.

U kunt regelmatig komen met een vaste kookclub, maar ook voor een eenmalig feest bent u van harte welkom. Onder professionele begeleiding maakt u een aantal gerechten klaar. Daarna geniet u van al het heerlijks dat jullie gemaakt hebben, met bijpassende wijnen. Samen werken aan een culinair menu brengt mensen dichter bij elkaar!

Wat kunt u verwachten?

Onze chef-kok geeft een duidelijke, begrijpelijke uitleg over de gerechten en de bereidingswijze. Vervolgens gaat u aan de slag. Met een aantal mensen bereidt u één of meerdere gerechten, natuurlijk onder begeleiding. Daarna gaat u met uw tafelgenoten genieten van al het heerlijks dat jullie gemaakt hebben. U zult versteld staan waartoe u in staat bent!

De recepturen van het bereide menu mag u meenemen naar huis. Alles staat omschreven in begrijpelijke taal, zodat u het thuis in alle rust nog eens kunt maken.

Kookpunt Oisterwijk kookt met eerlijke producten en maakt gebruik van wat de seizoenen te bieden hebben.

Kookstudio

Kookpunt Oisterwijk heeft een eigen kookstudio, die speciaal ingericht is om met een groep comfortabel te kunnen werken. In het voormalige winkelpand van Slagerij Van Oirschot (Burgemeester Canterslaan 87 in Oisterwijk) hebben we een huiselijke sfeer gecreëerd. De comfortabele zitbank en de robuuste eettafel bieden plaats voor een groot aantal kookfanaten. Loop gerust eens binnen om te kijken!

U kunt de kookworkshop ook laten plaatsvinden op een andere locatie, zoals thuis of op kantoor. Lees hier meer over zo’n homecooking en over catering.

Kookworkshop prijzen

We hebben een aantal vaste kookworkshops met standaardprijzen. Die hebben we overzichtelijk in een PDF gezet, zodat u die kunt printen en rustig nalezen.

De opties bespreken?

Naast de standaard workshops, bieden we ook andere mogelijkheden. We denken graag met u mee, vrijwel alles is mogelijk. U kunt altijd even bellen naar 06 – 27 138 738 of mailen naar info@kookpunt-oisterwijk.nl. We leggen u graag de mogelijkheden uit en bieden u een prijs op maat.

“De kok had zich gedegen voorbereid, bleef zeer rustig en behield overzicht. Zeer gezellige sfeer. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is top. Het menu dat we gemaakt hebben, is al gebruikt bij diverse gelegenheden!”

Bart Kleintjes

Meer referenties…