Ook werkzaamheden als freelance kok of horecamanager neemt Kookpunt u graag uit handen.
Voor een restaurant, cateraar of welk bedrijf dan ook op het gebied van voeding.
Voor kleine of grote projecten, voor één dag of een langere periode.

Freelance & Interim

De voordelen

Jurgen, het creatieve brein achter Kookpunt Oisterwijk, heeft maar een korte inwerktijd nodig. Zich aanpassen aan een nieuw team of een nieuwe situatie is voor hem geen enkel probleem. Hij heeft een groot improvisatietalent en veel ervaring met het aansturen van een team. Jarenlang werkte Jurgen in sterrenzaken in Brabant en ver daar buiten. Tegenwoordig heeft Jurgen dus zijn eigen bedrijf in Oisterwijk. Kookpunt Oisterwijk. Een gerenommeerde cateraar in Oisterwijk, Tilburg, Vught en omstreken. Menig mooie feesten werden door Kookpunt Oisterwijk verzorgd!

Interim opdrachten

Kookpunt Oisterwijk voert ook interim opdrachten uit op het gebied van coachen en leidinggeven in de food en horeca branche. Bijvoorbeeld voor het inwerken van een team zoals bij Hema en Madurodam. Of voor het veranderen van de mindset van een team medewerkers, voor teambuilding of voor troubleshooting. Voor het uitleggen van recepturen en het bijbrengen van warenkennis of om prestaties te verbeteren op de werkvloer. Jurgen is geduldig en vriendelijk en weet met zijn enthousiasme mensen erg te motiveren. Naast zijn werk als eigenaar van Kookpunt Oisterwijk is Jurgen ook adviseur bij Koninklijke Horeca Nederland.  

Keukenoptimalisatie

Vaak is de ruimte in een horecakeuken behoorlijk beperkt. Immers; hoe meer zitplaatsen, hoe beter voor de ondernemer. Jurgen is zeer praktisch ingesteld. Hij heeft, ook vanuit zijn rol als adviseur van Koninklijke Horeca Nederland, al vaak zijn kritische blik laten vallen op keukens van restaurants, eetcafé’s, hotels enz. Jurgen weet, door zijn jarenlange ervaring, met kleine aanpassingen een keuken vaak veel efficiënter in te richten. Zo gaat een brigade veel praktischer aan het werk en worden irritaties in het werkproces weggenomen.