Van eenvoudig tot luxe, zowel klein als groot; uw catering is bij ons in goede handen.
Wij verrassen uw gasten graag met eerlijke gerechten in een modern jasje. Of u nu 6 of 300 gasten hebt.

Ludieke presentatie van heerlijke gerechten

Van oesterbar tot barbecue, een driegangendiner of eindeloos tafelen, alles is mogelijk. Wij serveren graag eerlijke producten en werken met verse ingrediënten. Ook vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden. Onze specialiteit is om traditionele gerechten te presenteren op een eigentijdse, aantrekkelijke manier, perfect passend bij de wensen van de opdrachtgever. We kunnen de gerechten ook ter plekke bereiden tijdens een homecooking.

Persoonlijk

We stemmen ons aanbod graag af op uw culinaire wensen. Of het nu gaat om een borrelhap of een zevengangendiner, we komen bij voorkeur eerst bij u langs om kennis te maken. Als we weten wie u bent en wat uw wensen zijn, geeft ons dat inspiratie. Bovendien zien we graag even de locatie, zodat we kunnen inschatten wat we praktisch nodig hebben.

Volledige ontzorging

We leveren de gerechten met of zonder drankarrangementen, servies, bestek, glazen, maar ook tafels, stoelen en tafellinnen. Als u wilt, verzorgen we de gehele aankleding, natuurlijk passend bij de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Ook professionele bediening kunnen we voor u verzorgen. Het is ons niet vreemd om met een team van 20 personen aanwezig te zijn. We denken praktisch en nemen alles zelf mee om u totaal te ontzorgen. Uiteraard laten we uw keuken weer opgeruimd, schoon en in de ‘oude staat’ achter.

Altijd feest

We hebben ervaring met het organiseren van veel verschillende soorten evenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Dus schakel Kookpunt gerust in voor uw bruiloft, familiediner, kraamborrel, communie, jubileum, teambuildingsessie, personeelsfeestje of diner aan huis, zeker als u verrast wilt worden door smaak en presentatie.

Lunches en diners worden geserveerd voor minimaal 6 personen. Walking dinners en kleine hapjes worden geserveerd voor groepen vanaf 10 personen.

Referenties:

Jurgen is origineel en enthousiast. Hij komt met nieuwe manieren van presenteren en bijzondere gerechtjes. Van klanten horen we dat het zo lekker was of dat het er zo goed verzorgd uitzag.

Maicol van den Oetelaar – Vervoort Meubelen B.V.

Jurgen en zijn vrouw hebben met hun zeer klantgerichte benadering en culinaire hoogstandjes onze mooiste dag mogelijk gemaakt.

Rutger en Charlotte Hesselmans

Meer referenties…

catering op locatie